Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]В обръщение към нацията президентът на САЩ обяви оттеглянето

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgВ обръщение към нацията президентът на САЩ обяви оттеглянето
Коментари Харесай

Тръмп в обръщение към нацията: Иран отстъпва

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

В послание към нацията президентът на Съединени американски щати разгласи " отдръпването " на Техеран след офанзивата против американски уреди в Ирак. Според него обаче Вашингтон ще отговори на иранската експанзия със сурови стопански наказания.

``
реклама

" Американската войска е подготвена на всичко, само че Иран наподобява отстъпва, което е добре за всички заинтригувани страни и доста положително за целия свят ", добави Тръмп по време на обръщението си към нацията. Техеран би трябвало да се откаже от нуклеарните упоритости и да спре да поддържа тероризма, добави той.

Американският президент е убеден, че до момента в който е на власт, Иран няма да може да получи нуклеарни оръжия.

„ Докато продължаваме да оценяваме разновидностите за реакция на иранската експанзия, Съединени американски щати неотложно ще наложат спомагателни тежки стопански наказания против иранския режим. Тези мощни наказания ще останат в действие, до момента в който Иран не промени държанието си “, продължи Тръмп.

Освен това американският президент приказва за американската интервенция за елиминиране на иранския военачалник Касем Сюлеймани, поради която връзките сред двете страни се утежниха. Според него този боен човек е бил „ главният терорист в света “.

„ Той тренира терористични армии да нанася удари по цивилен цели. Той подхранваше кървави цивилен войни в целия район. Той злобно рани и умъртви хиляди американски бойци, в това число инсталирането на крайпътни бомби, които осакатяват и разчленяват жертвите им “, сподели Тръмп.

В същото време Тръмп увери, че Вашингтон е подготвен за мир с Техеран, а Съединени американски щати се надяват, че той ще има хармонични връзки с всички останали страни по света.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР